Funderingar

Jag har väldigt mycket tankar och funderingar om mitt liv både hur det ser och hur jag vill att det ska vara i framtiden. Jag är verkligen en tänkare, jag har mycket idéer men det är inte alltid jag smider till verket och nu har jag börjat fundera på vad det är som stoppar mig. Vad är jag rädd för? Är det att misslyckas el bryr jag mig om vad andra ska tycka? Har jag för höga krav på mig själv? Litar jag inte på att jag klarar av det? Det finns mängder med olika anledningar som gör att jag tvekar så jag tänkte nu lova mig själv att ta ett litet steg i taget. Jag börjar med sånt som jag vet att jag kan och så ska jag bygga vidare på det. Jag tror att jag fastnar någonstans på vägen när jag börjar fundera på andra saker för jag tror att jag är fast bara för att jag har tänkt det andra först.
Nu ska mina planer och drömmar bli verklighet. Ett steg i taget mot nya mål. Jag har både viljan och drivet så det är bara att köra.
Dessutom så har jag väldigt mycket stöd runt omkring mig.
Nu är det bara att köra!!!


Helgen

Har haft en helt underbar helg hos min älskling. Vi har myst, haft bilvård, tvättat, jobbat lite, ätit mycket god mat och druckit gott Amarone vin. Jag har äntligen fått grilla för första gången i år, det var fantastiskt gott, älsklingen är så bra på att laga mat, det är jätte kul o laga mat tillsammans. Jag har även joggat en runda, det var väldigt skönt och mycket bra gjort av mig.

Hoppas att ni har haft en lika underbar helg!
Må gott!


Gotland

Igår var jag och gjorde Visby, det var jättemysigt. Ronnie jobbade några timmar och jag shoppade runt lite. Jag var bl.a. på solkristallen och hälsade på och köpte två kristaller och ett kraftsmycke " forgivness". Sen gick jag och tog en latte på Skafferiet o mös i min ensamhet. Helt underbart!!! Jag och kärleken åt lunch på Creperiet, där är det helt fantastiskt. God mat och mycket bra service.
Gotland är helt underbart, jag älskar denna ö. Jag skulle lätt kunna flytta hit, jag blir oerhört lugn när jag kommer i land, det är fantastiskt.


RSS 2.0