Helgen

I Fredags åkte jag till underbara Gotland och R igen. Äntligen fick vi träffas, det är lite jobbigt att vara kär på distans och väldigt mysigt när vi väl träffas.
Han hämtade mig vid båten och körde mig upp till stan så att jag kunde springa runt där lite medan han jobbade klart.
Jag var naturligtvis in på solkristallen och sniffade runt och pratade med underbara Ann. Hon var glad att se mig igen. Hon hade möblerar om det var härlig energi där inne som vanligt.
Jag satte mig inne på skafferiet och tog en Gotlandsdrink och stickade lite till R skulle ringa för att hämta mig.
Vi åt middag hos R ' s kompis m fru, det var väldigt gott och mycket trevligt. Vi blev spådda både jag och R, spännande. Vi båda är lite skeptiska men jag är väldigt nyfiken och tar allt som sägs som vägledning.
Igår var vi i Hemse och fikade latte och handlade mat.
Vi har planer på att åka till Ljurrgarn och ta en prommenad idag, vi får se vad vi hinner med.
R har även träning i kväll så då är det in till Visby som gäller, jag passar på att läsa el sticka lite.
Det kommer lite bilder från Solkristallen.
Ha en underbar dag!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3876481/images/2013/pic_50f29d479606ee02bbb8e322.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3876481/images/2013/pic_50f29d479606ee02bbb8e322.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3876481/images/2013/pic_50f29d6ce087c35d3858622c.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3876481/images/2013/pic_50f29d6ce087c35d3858622c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3876481/images/2013/pic_50f29db59606ee0286956e48.jpg" class="image">


Party Lite

Jag ska börja jobba som Party Lite konsult. Jag tog två bilder i går när vi var på mötet och det mötet var väldigt roligt.


Dagens Tacksamhet!

Blir naturligtvis mitt nya jobb! Jippi

Nytt jobb

I Febrari börjar jag mitt nya spännande, inspirerande och kreativa jobb.Jag har varit i kontakt med likande jobb tidigare och känt att det här ska bli riktigt kul men har inte ens försökt ge det en chans.Jag har gett upp och känt mig väldigt missnöjd med mig själv och inte fått något stöd hemifrån och det har varit en bidragande faktor såklart. Men den här gången känns det väldigt annorlunda och jag bestämmer själv vad jag vill göra och kan jobba väldigt mycket varannan vecka.Jag behöver jobba mer så det här blir ett jätte roligt extra jobb.
Jag återkommer med bilder på vad det är jag ska jobba med.
 
Idag så ska jag in till den stora staden och massera på Datastöd för första gången efter jul uppehållet, det ska bli riktigt kul att träffa alla igen.Dom har säkert saknt mig också.
 
 

Tungskrapa

Fick ett roligt paket med posten idag. Min tungskrapa som jag beställt från Veda Lila. Jag var naturligtvis tvungen att prova på störten. Jag känner mig väldigt ren i munnen. Min dotter tycker att jag har dålig andedräkt på morgonen så jag tänkte att det här kanske kan hjälpa......haha


Dagens Tacksamhet!

Varje morgon så tar jag alltid ett tacksamhetskort i från Kreativ Insikt och det är ett bra sett att vara tacksam för jag har alltid tidigare bara tagit saker och händelser för givet och inte reflekterat så mycket över det.
Idag så tog jag:
 
TACK för allt som jag har lätt för

Ny start 2013

År 2012 innebar en resa i mitt inre, det var ett tufft men ett lärorikt år. Det var både glädje, sorg, lycka och ilska.
Nu 2103 tänkte jag fortsätta min inre resa, jag är inte riktigt klar men har kommit en väldigt bra bit på väg. Det finns så mycket att utveckla, all förändring behöver tid.
Det som kommer framöver är bara positivt, jag ska stå på egna ben, bo i lägenhet, ha barnen varannan vecka, träna, yoga, meditera, träffa vänner, mysa och träffa min nya kärlek.Jag ska helt enklet älska och njuta av livet.
Det ska bli spännande att sköta ett hem helt själv med allt vad det innebär, jag och min fd man har levt tillsammans  i 20 år så det kommer att bli annorlunda att bo helt själv varannan vecka.Jag är väldigt tacksam för alla år med min fd man och jag är glad att vi är vänner. Jag önskar honom all lycka i sitt nya liv.
 
Jag är en positiv person och ser att allting alltid löser sig men ibland så skapar det en viss oro i mig för att jag inte riktigt koll på sakerna som händer. Jag är väldigt bra på att skjuta upp saker som är jobbiga och det är något som jag verkligen ska ta tag i nu.Jag är även en tidsoptimist och det slutar alltid med att jag känner min inre stress.
Nu är det dags att bli vuxen på riktigt och ta ansvar, jag har ingen att luta mig på. Det ska bli riktigt roligt.
 
Nu börjar mitt ny LIV!!!
 

RSS 2.0