Träning och måndag....

Idag var det segt att gå upp 6.30 för att träna. Jag kände i hela kroppen att den inte va riktigt lika peppad dom min hjärna va. Men jag låg i sängen till 7 upp packa träningsväskan, tog 1 msk physilliumfröskal, 1 tsk kokosfett och 1 proteindrink.REDO!!!!
Det va oerhört segt med löpträningen, först så tänkte jag ta den korta rundan, på vägen runt så kändes det lättare så då joggade jag runt hela, mycket nöjd!
På gymmet var det oxå trögt och jag tänkte även fuska där men gjorde det inte, jag är så stolt över mig själv när hjärnan styr mig åt rätt håll.
Nu kanske ni tänker att man ska ju lyssna på kroppen och det ska man verkligen göra men inte när det handlar om latmasken😃
Jag tror även att det var segt idag för i helgen har jag ätit mycket och även godis. Kroppen blir tung och seg, det är väldigt intressant att märka hur kroppen påverkas negativt. Ofta tänker jag iallafall men säkert många med mig att, det gör väl inget det är ju ändå helg.
Jag vill må bra och ha en stark kropp som håller i mitt yrke och det är därför jag tränar.
Min belöning efter träningen är en proteindrink och en Latte mmmmmmm va gott!

Varför tränar du?

Ha en underbar dag!
Marita


Chokladbollar

11 st dadlar
6 dl cashewnötter
2 msk kakao
1 tsk vaniljpulver
En skvätt avsvalnat kaffe till lagom konsistens.
Rulla i kokos

Blir ca 30 st.


Dagens Tacksamhet

Jag är så oerhört tacksam för allt i mitt liv, mina fantastiska barn, min underbara pojkvän, min lägenhet, mina vänner, mina fantastiska kunder och allt annat som är runt mig. Jag känner ett oerhört lugn, helt underbart.
Tack universum!!

Dagsplaniering

Känsla: Har mycket energi idag och vill få mycket gjort och avklarat.
Gjort: Bäddat och gjort morgonbestyr, laddade först för att åka och träna men kände i hela kroppen att jag inte har tid jag har en massa kontors arbete att göra som är viktigare.Jag tränar i morgon istället. Så jag har varit nere i tvättstugan och börjat tvätta tidigre än vad jag bokat, så nu kan jag tvätta till kl 14.00.
Planer: Fortsätta tvätta upp till jobbet och skriva ut lite fakturor, fixa i ordning pärmen till bokföringsbyrån, beställa Party Lite ljus, ringa och boka in en visning, föra in alla kvitton i kassaboken för jag vill ha koll på vart pengarna tar vägen, städa och lite privata sker. Ikväll ska jag och Ida mysa med goda Raw Food chokladbollar och te till Let´s Dance. Rasmus ska till Amanda.
Bästa: Att det är fredag och vi får ha mamma och dotter mys.
I behov av förändring: Jag blir så arg på mig själv när jag skjuter upp saker och ting, det behöver jag verkligen ta tag i. 

Känsla

Jag känner ett oerhört lugn i kroppen, en skön känsla av harmoni. Känslan kom förra veckan bara helt plötsligt från att jag veckan innan kände en inre kaos och en osäkerhets känsla på många plan. Jag började tänka på att jag då för sju veckor sedan varit hos en Medialrådgivare som sa en massa saker och bl.a. att jag kommer att finna en lugn känsla i kroppen om ca åtta veckor då har du landat i allt och hittat en balans..... Knäppt va?!
Egentligen så spelar det ingen roll vad hon sa det viktiga är mitt inre lugn och min känsla av harmoni.😃
Jag har promenerat och yogat mycket sedan i lördags och det känns väldigt skönt, jag har försökt att varken lyssna på musik el pratat i telefonen på mina prommenader och det blir en stor skillnad på lugn. Det kommer mänger med företagsamma idéer och det är nu bara att smida till verket.
Jag ska göra vårerbjudande på ansiktsbehandlingar och spa-fotvård med nya produkter. Jag ska beställa allt i morgon och så ska jag be Rasmus el Ida fota så vi kan lägga ut på både hemsida, nyhetsbrev, Face book och boka direkt. Det blir ju jätte många olika sidor att hitta mig på det är ju fantastiska möjligheter att öka min kundkrets.😃

Ha en underbar dag!
Namaste Marita


RSS 2.0