Min dag.....

Jag har lite planer denna Fredag!
Jag ska först träna på morgonen först en Jogging runda och sen blir det mitt super roliga tabata pass på gymmet. Det är så kul att jag längtar tillbaka till gymmet när jag går därifrån. Det är så det ska vara då är motivationen på topp.
Jag har en kund inbokad som jag gör healing massage på och hon mår så himla bra efter ha gått på tre behandlingar, det är jättekul att få uppleva hennes resultat.
Kl 11 ska jag själv på Healing hos underbara S hon är fantastisk. Hon har även tänkt att börja med Tarot kort igen och jag hoppas att dom har kommit för då kanske hon vill prova lite på mig.
Då har jag gjort mina jätteroligt grejer som får mig att må bra så då blir det att jag även orkar ta tag i sådan som städ, tvätt och inhandling av mat för veckan.
Sen är det kväll och då ska jag äta en god middag med familjen.

Ha en underbar Fredag!

Kram Marita


Yoga hos Bettan

En väldigt skön avslutning på dagen för mig var en 30 min. prommenad och ett 90 min yogapass hos underbara Bettan.
Vi fick jobba igenom hela kroppen och avslutade med lugna andetag och det var sååå härligt jag var helt tom i huvudet och det var ett tag sedan min hjärna vilade på det sättet.
Tack Bettan för ett fantastiskt yogapass.

Avslutar kvällen med en kopp vata te.

Kram och god natt!!


Torsdag.....

Torsdagar innebär lång arbetsdag för mig. Jag tar mig alltid en Latte på ett Café innan jag går upp på Datastöd och masserar kontorsryggar. Det blir en underbar Sushi som jag tar med från stan till mig och Annica. Idag ska jag göra klart en del material till ett kostföredrag som jag ska hålla i för Idas fotboll. Det ska bli jätteroligt.
Jag har även några massage behandlingar inbokade.
Ha en underbar dag!

Kram Marita


Yoga

Jag kan varmt rekommendera Malin Berghagens yoga och meditations cd. Jag brukar göra hennes morgonyoga i sängen och det är väldigt skönt att starta dagen så. Hon pratar lugnt och mjukt så att man nästan blir lite kär.
Det är liggande, sittande och stående övningar, jag känner att jag verkligen går in i kroppen helt och hållet när jag har Malin som min yogalärare.
Yoga är personlig utveckling och en fantastisk resa i kropp och själ.

Kram Marita


D-vitamin

D- vitamin är det enda kända näringsämnet som vi kan tillgodogöra oss både från solljuset och kosten. Eftersom D-vitamin ingår i regleringen av omsättningen av kalcium och fosfor är D-vitamin nödvändigt för all uppbyggnad av ben- och tandvävnad.

Här på våra breddgrader kan vi bara bilda D- vitamin några timmar runt lunchtid under sommarhalvåret. Under vinter halvåret kan vi överhuvudtaget inte bilda något D- vitamin.

D-vitaminrika livsmedel är fetfisk, äggula och naturligt feta sommarproducerade mjölkprodukter.
Vegetarisk kost är fattig på D-vitamin.

Dosering: 1 kapsel per dag eller enligt rekommendation.


Kosttillskott

I dag har mina efterlängtade Holistic kosttillskott kommit. Nu har jag fyllt hyllorna med bl a. vassleprotein som är väldigt bra som mellanmål och efter träningspass. D- vitamin är bra nu på hösten och framförallt efter en sol fattig sommar som denna. Om man vill veta mera om kosttillskott så kan man gå in på min hemsida och läsa om det i min vitamin butik. www.maritaparwen.se

I dag har vi haft vår fantastiska Frans Jenny på vår salong. Hon förlänger ögonfransarna så att man ser ut som en Hollywood stjärna när man vaknar på morgonen.


RSS 2.0