En månad har gått

Tiden bara springer iväg......
April månad bara försvann det har hänt massor med inspirerande och utvecklande saker i mitt liv men har inte hunnit skriva in det i bloggen.Min kurs som jag skrev om tidigare har pågått i fem veckor och det ploppar upp den ena efter den andra insikten, mycket spännande.
 
Jag har jobbat oerhört mycket i Mars och April och det har jag bett om så det är jätte roligt men det har även gjort att jag inte har prioriterat att skriva om kursen och det ingick egentligen i min planering men men så blir det ibland, det är bara att ta tag i......
 
Mycket händer i livet som man inte kan styra. Nu när jag känner att jag har fått tillbaka lusten i livet efter min lillebrors plötsliga bortgång i November så drabbas min äldsta bror av en väldigt stor stroke. Han är förlamad på ena sidan, han kan prata och han minns. I natt så opererade bort hans skallben för att lätta på trycket i hjärnan i och med det så kommer han att få ha en special hjälm på sig och hans yngsta sons (snart 8 år) kommentar till läkaren var att " pappa kan få låna min hockeyhjälm när han kommer hem" sååååå himla söt. 
Jag tycker att det låter lite läskigt när det ska vara öppet in till hjärnan även om det är bandage och hjälm runt. Än sålänge vet vi inte hur länge om det en, två el. tre månader det beror alldeles på hur snabbt svullnaden ihjärnan går ner.
Min första tanke när pappa ringde och berättade var att "hur mycket kan en och samma familj drabbas av?". Samtidigt så vill jag tro att allt har en mening men vad har allt för mening när en familj drabbas på tre år av, två bröder som tar sitt liv och en bror som förlorar ett litet barn och en bror som får en stroke och jag själv och mina egna barn har fått gå igenom en skillsmässa med allt vad det innebär. Skillsmässan var min egen vilja men inte barnens.
 
Idag blev det mycket skrivet och kommer nog att bli mer för jag känner att jag måste få skriva av mig plus att jag har längtat innerligt att få skriva och väntat på den här skrivar lusten.
 
Ha en underbar dag

RSS 2.0