Laddar!

Sitter på Café och laddar med en förhoppningsvis bra bok som jag har blivit rekommenderad att läsa och en latte. Sen ska jag upp på Datastöd och massera till 12. Innan jag åker hemåt igen så ska jag fixa lite små grejer på stan.
Idag blir det en lång dag för mig, kl 20.00- 21.00 så startar jag upp en ny grupp med yoga som kommer att vara mer fysisk, det ska bli väldigt kul och lite pirrigt.
I kväll är det två stycken som kommer och det är jättebra, tycker jag. De två har gått i min andra grupp så de vet vem jag är.
Har även massagebehandlingar under dagen så det är fullt schema.

Ha en fantastisk dag!
Marita


Min Onsdag!

Dagens känsla:Lite små förvirrad och känner en inre stress.
Dagens planer:Jobba tll 18.00 efter det så ska jag på en väldigt efterlängtad massage på 90 min. Det ska bli sååå skönt. Sen blir det stickning, en kopp örtte och en bit mörk choklad.
Dagens tacksamhet: Min fantastiska lägenhet!!!!
 
Startade min dag med en proteindrink och vatten sen blev det en lättare joggingrunda, jag har inte joggat sen i början på Januari men det gick förvårnandsvärt bra. När jag kom hem gjorde jag lite yoga isället för att åka ner till gymmet.
 
Ha en underbar dag!!!!
Marita

Konstig känsla

Sitter själv i lägenheten och har inget måste att göra och det känns väldigt konstigt, men lugnt och skönt. Jag har pratat med kärleken, diskat och stickat. 
Efter jobbet så satte jag upp lite lappar i centrum om mina yoga grupper sen åkte jag ner till Vivéka på Stickeriet för att få en lite inspiration och naturligtvis så fick jag det. Det är väldigt avslappnande att sticka men jag fick lite ont i min arm så jag tar en kort paus och bloggar lite isället.
Jag ska ta mig en kopp relax te och lite mörkchoklad.
Jag ska meditera 10 min och summera och reflektera över min dag innan jag ska gå och lägga mig, det är ett bra sett att avsluta dagen jag ska även göra några yoga övningar som är väldigt passande på kvällen.
 
Må så gott!
Marita
 
 

Kvalitets tid!

Har lite kvalitets- och personligutveclkingstid med min dotter. Vi myser med varsin latte och tar lite änglakort och pratar om hur bra det är att tänka positivt på saker. Man kan lära sig att vända en negativ känsla till en positiv om man inte fastnar i den negativa utan bara tar vara på känslan.
Jag kan varmt rekommendera en bok av Carolina Gårdheim som skrivit "Släpp loss din inre livskonstnär".
Det finns även en cd och affirfationskort.Boken är upplagd i små kapitel som avslutas med uppgifter.
Jag har läst den men inte gjort uppgifterna till så det ska jag göra nu när allt runt omkring mig har lugnat ner sig.
Jag älskar personligutveckling, det är väldigt spännande.
foton: Ida Parwén
 

RSS 2.0