Halva dag 1 juice fasta

Vaknade alldeles för tidigt 4.52, först så tänkte jag att det är ju perfekt upp och dricka citronvatten och sen ut o gå. Tänkte tanken och sen somnade jag om.... härligt.
Ett par timmar senare så blev det medtitation och lite morgon yoga därefter drack jag citron vatten med ingefära, gurkmeja och lite olivolja,ganska gott faktiskt.
Ingefära är bra för immunförsvaret, illamående, artros och gurkmeja är väldigt bra för muskler och leder,inflammationshämmande.Till min goda drink så drack jag även en frukt/grönsaksjuice som bestod av;äpple, apelsin, morot,ingefära och rödbeta, den va väldigt god.
 
Har även jobbat en del hemmifrån idag fixat på min hemsida,skrivit in nya behandlingar och nya priser som kommer att börja gälla from 1 september. Jag har även börjat planera höst starten på yogan, jag är nöjd med min förmiddag.
 
Jag är känner mig lite frusen men inte hungrig. Jag har hunnit med tre juicser och en kopp ört te och känner mig väldigt lätt och nyttig.
Jag ska gå ut en sväng i skogen sätta mig på min meditationsplats och meditera och skriva.
 

Juice fasta

Idag har jag varit i en av mina favorit affärer på söder, Gryningen en underbar ekologisk affär. Jag har inhandlat ny massage olja m pump från Wise, den va jätte skön att massera med. Jag köpte massa nötter som jag ska göra nötmjölk av till mina goda smothisar, selleri, rödbetor, broccoli, citroner o ingfära allt detta ska jag ha nu när jag ska juice fasta i tre dagar. Det ska bli mycket spännande, jag är laddat. Jag har lagt mandlar i blöt som ska ligga över natten för att få bort svårsmälta enzymer. I morgon bitti så ska jag starta med yoga o meditation, ljummet citronvatten och en skogs promenad, en härlig start på dagen.


RSS 2.0