Äntligen Måndag!

Jag älskar Måndagar! För det första så innebär det för mig att det är träningsdag. Ni kommer att se en väldigt suddig bild men det är för att jag är helt skakis i mina slutkörda muskler.
Efter mitt träningspass så tar jag alltid och njuter fullkomligt av en protein drink och en latte på Konditoriet i Nynäs, det är min belöning.

På Måndag kvällar så har jag även yogapass och det är väldigt skönt att starta veckan med det.
I dag var det 6 st som kom och jag frågade om dom ville ställa upp på att vara övnings personer och skriva feedback på Yogamassagen som jag nu har utbildat mig i. Det var alla utom en intresserad av, jag trodde heller inget annat, vem tackar nej till två timmars massage behandling gratis? INGEN skulle jag tro.
Så här ska det övas framöver.

Ha det så bra!! Kram Marita


Helgen!

Det har varit en händelserik och rolig helg. I går var det näst sista dagen på min kurs och då fick vi veta att vi som i dag skulle göra en två timmars behandling med flyt och ta med de övningar som vi lärt oss nu, att blanda in dom va inte så lätt, men oerhört roligt.

På em mötte jag upp familjen i Gamla Stan för att äta middag med dom innan vi skulle åka ut till Trinntorp och titta på Mötley Jovi. Det är gamla kompisar till Leffe som är med i det bandet.
Det var sådär en 20 år sedan vi såg dem spela sist så det var jätteroligt att se dom. Dom bjuder verkligen på sig själva. Jag fick sån nostalgi dels för att det var i Tyresö och att vi träffade så många som vi kände och att Martina var med det blev liksom som det var förr.

Idag då så gjorde jag min två timmars behandling och det gick bra tycker jag, jag fick en del till rätta visningar men hon tyckte i det stora hela att det var bra. Vi fick ge varandra feedback och det blev betyg 7 av 10 för mig och det är jag väldigt nöjd med.

Nu ska jag ta mig en kopp te och slå mig ner i soffan och titta på en film med familjen.

Dagens tacksamhet: Att jag har fått träffa så många fantastiska både nya och gamla vänner i helgen.

Kram Marita


Ekologiskt...

Nu har det gått tre dagar på min utbildning och det var den roligaste dagen hittills. Vi har fått leka väldigt mycket med olika positioner.
Vi har även pratat om att yogamassage är personlig utveckling och det är det verkligen, kost hur det påverkar oss. Det är en tjej som är med på kursen som har jobbat som vegetarisk kock och gör väldigt mycket Raw Food. I går hade hon med sig choklad bollar som var gjorda med Raw Food,jag tänker på dom hela tiden och har påpekat att dom var jättegoda hela dagen och hoppas att hon har med sig i morgon + recept.

Jag blev så inspirerad av henne så jag och L åkte till min favorit affär när det gäller ekologiskt och handlade lite saker. Det är så mysigt och det luktar så gott där inne. L tycker också att det är ganska kul att gå och titta där inne för det påminner om hans barndom när dom var i Tyskland.

Kram Marita


Föregående inlägg

Det förra inlägget skulle egentligen ha publicerats i går med det något fel, så är det när man är nybörjare jag lär mig snart.
Just nu är jag i en period som jag vill lära mig mer om datorer som aldrig varit intressant för mig. Jag har alltid tyckt att det är lite onödigt och det har jag ju märkt att det var väldigt korkat tänkt av mig. Men jag har levt med en man som har det som sitt stora intresse och det har blivit för mycket för. Men det är aldrig försent anser jag.

Kram Marita


Utbildning.......

Jag fullkomligt älskar Asiatisk yogamassage och dess filosofi. Den asiatiska yogamassagen har sin grund i thaimassage.
Nu känner jag mig så lugn när jag har haft en dag utbildning annars brukar jag känna mig lite uppe i varv.

Vi startade morgonen med lite yoga och sen gick läraren igenom grunderna i att känna in hur mottagaren känns i kroppen. Vi fick öva på varandra och det är ju så fantastiskt skönt.
Läraren frågade om jag ville vara med och massera på m hälsomässan och det är klart att jag vill.:-)
Jag har fyra fantastiska dagar kvar på denna underbara utbildning.
Vi ses i morgon!!

Kram Marita


I Går....

....startade jag upp min yoga för terminen, det var tre nya som blev väldigt intresserade, så det är jättekul.
Den här terminen har jag ett annat upplägg, man anmäler sig per gång och det innebär att fler har möjlighet att prova på. Det kommer att bli så mysigt i min nya lokal.
 
I dag har jag haft en väldigt rolig dag, jag har startat upp min vikt/ hälso grupp. Det var fyra som sagt att dom skulle komma men det kom endast två men det var jättebra för då kan jag ta hand om dom extra mycket nu i början.
Till nästa vecka så ska jag göra en vecko matsedel utifrån hur deras olika mål ser ut, det ska bli jättespännande och få följa deras resa.
 
I morgon är det också en spännande dag som väntar........ återkommer med det i morgon.
 
 Dagens Tacksamhet: Mitt underbara jobb, jag är oerhört tacksam över att jag kan jobba med det jag älskar.
 
Kram Marita
 

RSS 2.0