12-12-12

Dagen i dag sägs att den är magisk och det hoppas jag på. Jag väntar med spänning....... jag återkommer om det.

Jag har fått lite andlig vägledning två gånger i dag, på två olika sett, lite spännande tycker jag att det är. Dom som gör det kan ju inte veta saker om mig som jag inte har berättat. Den ena var mer om det som har varit och det var mitt i prick. Den andra var om framtid så det får vi se vad den visar.

Jag har även suttit och planerat i lite evenemang till våren tillsammans med en vän. Återkommer om det lite längre fram.

Var i Nynäs kyrka i kväll och tittade på Hanna när hon var med i luciatåget, det känns lite konstigt eftersom det är lucia i morgon. Det var väldigt fin ordnat och mycket bra kör-och solosång.

Nu på kvällen har jag busat lite.......

Nu ska jag släcka lampan och lägga mig på min underbara shaktimatta och drömma söta drömmar om framtiden.....

God natt och sov sött!





Tisdag!

Började min underbara dag med 7 min meditation och ett Sudoku,åt frukost och sen en promenad.
Åkte till jobbet och då blev jag bortglömd av min första kund, det var inte så kul.
Jag avbokade två hembesök i Norra Sorunda pga vädret, men det blev inte nåt allvarligt med det.
Men jag fick en hel del gjort på den luckan som de ändå blev, det känns väldigt skönt, jag känner mig väldigt nöjd med mig själv när jag gör sådana saker som jag skjutit upp en tid. Nu är det bara fortsätta.Jag håller bla. på att göra ett kundregister med mail adresser så att jag kan skicka ut nyheter och erbjudanden.

I morgon så sägs det att det ska vara snöoväder och då kan det bli så att jag får en del avbokningar så då är det bara att sätta mig med det som jag påbörjat.
Jag har en del idéer om vad jag vill göra i mitt företag efter nyår men det återkommer jag till då.

Dagens Tacksamhet!
Att jag har tagit tag i saker och nu är det bara att fortsätta.

Kram

Fredag

Det tidigare inlägget var från i Onsdags!

Idag är det äntligen Fredag och en helg med mycket mys med mina barn och besök från Gotland. Ikväll blir det fredagsmat och det innebär i vår familj, Tacos sen blir det lite efterrätt men vet inte riktigt vad jag ska hitta på.

Veckan har varit full med utveckling med två underbara tonåringar med mycket hormoner och mina egna känslor på det. Jag tycker att livet är underbart när det händer saker men måste allt hända på en och samma gång.

Jag har själv utvecklats och förändrats oerhört mycket det här året och njuter av livet så mycket jag kan. Försöker leva här och nu men har väldigt långt kvar men har även kommit en bra bit på väg.
Jag vill även göra vissa förändringar både privat och på jobbet. Det känns som jag är inne i en stor förändrings fas.
Det kanske är så att jag håller på att bli vuxen...... Bättre sent än aldrig.

Dagens tacksamhet:
Min egen förändring.

Kram


Underbar dag i kaoset

Idag har det varit intensivt och mysigt.
Jag startade dagen med meditation 10 min sen frukost. Sen fick jag skotta fram bilen i snö och blåst. Det kändes helt okej. Kom ner till åkern och där kör jag fast i moddig snö. Inväntar plogaren det tog ca 15 min. Åker ner till Nynäs för att träna, vet inte hur jag tänkte för när jag kom ner så blev det bara att duscha(iskallt dessutom) för mer tid hade jag inte.
Från Nynäs var det kaos på alla avfarter som jag tänkte svänga av på. När jag kom till Segersängs avfart så började jag känna mig lite rädd att köra längre så jag ville inte missa den så jag svängde av för tidigt och där blev det stopp. Jag kom ingenstans. Där fick bilen stå och jag gick hem i en meters snö och blåst men det kändes väldigt behagligt ändå. Jag kände mig väldigt lycklig, konstigt med tanke på allt som hänt på väg hem.
Som tur var så hade vissa kunder avbokat.

Barnen fick vara hemma idag från skolan så jag har myyyyyst hela dagen med dom. Det var längesen vi hade en sån dag. Jag har skottat på parkeringen och hade sällskap av min trevliga granne där vi kom överens om att det är väldigt meditativt att skotta.

Leffe var snäll och körde mig till min bil och skottade fram den, det gick ganska fort faktiskt. Sen blev det att duscha och 10 min meditation.

Helt enkelt en underbar dag i all kaos.

God natt o kram!!


Advents mys!

Firar 1:a advent en dag sent, men det går det med. Saffrans längd och glögg.


Gotland!

Sitter på skafferiet i Visby och dricker en höstlatte och läser Änglarnas medicin som Doreen Virtue har skrivit.
Ska även in på Solkristallen och kika på alla fantastiska saker dom har där. Det doftar även underbart där inne och jag blir oerhört lugn när jag är där.

Det är skylt söndag i Visby i dag 1:a advent och det är julmarknad på stora torget.Jag kan allt fördriva min tid fram till R har tränat klart kl 12.30. Sen ska vi till Leva och äta lunch.
På Leva kan man äta bra och sund ekologisk mat,det finns växthus,butik dom bygger ekologiska hus och har inrednings prylar. Allt är ekologiskt.

På em ska vi äta lussbullar och dricka glögg framför brasan.

Ha en underbar 1:a advent!
Kram


RSS 2.0